TIP Sittard-Geleen slide 0 TIP Sittard-Geleen slide 1 TIP Sittard-Geleen slide 2

Uw mening over Sittard-Geleen Aanmelden

Laat uw stem horen

Weekkrant VIA Sittard-Geleen en onderzoeksbureau Toponderzoek willen de betrokkenheid van de inwoners van Sittard-Geleen vergroten. Via TIP Sittard-Geleen kunnen alle inwoners van de gemeente Sittard-Geleen hun mening kenbaar maken over onderwerpen die leven in hun lokale samenleving. Ook u kunt meedoen!

Aanmelden

Deelname is gratis, kost weinig tijd en is volledig anoniem. Het invullen van een enquête duurt slechts enkele minuten en de onderwerpen zijn sterk afhankelijk van de actualiteit. Na een onderzoek zijn de resultaten terug te lezen in de weekkrant VIA Sittard-Geleen en op deze website. Van tijd tot tijd wordt uw mening gevraagd over actuele onderwerpen. Het is ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen.

Meld u aan voor TIP Sittard-Geleen

Wie zijn wij

TIP Sittard-Geleen is een samenwerking tussen weekkrant VIA Sittard-Geleen en onderzoeksbureau Toponderzoek. Toponderzoek hanteert bij al haar onderzoeken de gedragscode van Onderzoek en Statistiek. Heeft u vragen over dit initiatief, of wilt u zelf een marktonderzoek doen in Sittard-Geleen (of in geheel Limburg), dan kunt u een mail sturen naar enquete@toponderzoek.com.

Onderzoeksresultaten 2016 (1SittardGeleenpanel)

Inwonerspanel 1SittardGeleenPanel is een samenwerking van weekkrant 1SittardGeleen en onderzoeksbureau Toponderzoek. 

Heeft u onderwerpsuggesties? Stuur gerust een bericht naar enquete@toponderzoek.com.

   


Wekelijks verschijnen er nieuwe onderzoeksresultaten in het nieuwsblad 1SittardGeleen.

Dit bestand is van het type pdf (Acrobat Reader document)  Onderzoeksmethode 1SittardGeleenPanel.nl (231,91 KB)

 

Terug naar overzicht onderzoeksresultaten